Cok yakın bir sure icinde İstanbul'da Lionel Messi, Wayne Rooney gibi yıldızları gorebiliriz. THY sponsor olduğu takımları bir hazırlık turnuvasında buluşturmayı planlıyor... Turk Hava Yolları (THY), Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ana sponsorluk anlaşmasını 2 yıl daha uzattı. Swissotel'de gercekleştirilen organizasyonda, THY ile TFF arasındaki ana sponsorluk anlaşması, THY Yonetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu ile TFF Başkanı Mahmut Ozgener arasında imzalanırken, torende TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan, milli takımlardan sorumlu yonetim kurulu uyesi Levent Kızıl, (A) Milli Futbol Takımı oyuncuları ile teknik heyeti de hazır bulundu. THY Yonetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu toplantı sonrasında "Barcelona, Shakhtar Donetsk, Manchester United ve Turkiye. Futbol kulupleri artıyor. Sponsor olduğunuz takımlarla birlitke bir sezon oncesi turnuvası yapmayı duşunuyor musunuz" sorumuza ise "Bu konuda calışmalarımız olmadı değil. İstanbul'da duşunuyoruz. Fakat bu işi bir aracı firma bizden alarak yapmak istedi. Dubai kokenli organizasyon firması ile bir goruşme yaptık ama henuz bir ilerleme kaydedemedik. Bu konuda bir gelişme olmasını biz de istiyoruz ve elbette boyle bir şey olursa ekstra destek vermeye hazırız." ifadeleriyle cevap verdi. Topcu ligde beş buyuk takımın ulaşım sponsorları olduğunu da hatırlatırken liglere olan desteklerinin devam edeceğini sozlerine ekledi. Sırasıyla Manchester United, Barcelona ve Shakhtar Donetsk kulupleriyle sponsorluk anlaşmaları yapan THY yonetimi bu turnuvayı ise İstanbul'da gercekleştirmek istiyor. Futbolsever yakın bir gelecekte Messi'li Barcelona ve Roney'li Manchester United'ı İstanbul'da izleyebilme şansına kavuşabilir... Kaynak __________________