Ronaldinho’nun Real Betis macında attığı golleri armağan ettiği Camp Nou'nun anons gorevlisi, bunun kariyerinde bir ilk olduğunu ve kendisini cok duygulandırdığını ifade etti. Barcelona’nın eski stadyumu Les Corts’tan taşındığından beri Nou Camp’ta gorev yapan Manel Vich daha once hicbir oyuncunun kendisine gol armağan etmediğini soyledi. Pazar akşamı mactan once Ronaldinho’ya gol atacağını soyleyen emektar sunucunun golu kendisine armağan etmesi konusunda Ronaldinho’ya herhangi bir şey soylemediği ortaya cıktı. Ona FM radyosuna konuşan emektar sunucu, "50 yıldır ilk defa bir futbolcu bana golu armağan ediyor. Golden sonra herkes gelip beni tebrik etti. Titrediğimi hissettim,”dedi. Mactan once bu konuda konuşmadıklarını belirten Vich, "Mactan once tum futbolculara selam verdim. Ronaldinho’ya da bu macta gol atacağını soyledim. Moral olsun diye soylemiştim. O hareketi yaptığında cok şaşırdım. Boyle bir şey beklemiyordum. Mactan once konuşmamızda boyle bir şey soylememişti,” şeklinde konuştu. Real Betis macının ikinci yarısında frikikten 2 gol atan Ronaldinho, gollerden sonra Vich’i selamlamıştı. __________________