Celtic'li oyuncudan korkunc iddia!
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Celtic'li oyuncudan korkunc iddia!
-
15-10-2019, 11:36:44Kayıtlı Üyeİskocya Milli Takımı'nın da formasını giyen Celtic'in orta saha oyuncusu Scott Brown, Benfica'yla oynadıkları Şampiyonlar Ligi macında rakip takım oyuncusu Agustin Binya'nın bacağını kırmak icin oynadığını iddia etti ve UEFA'yı bu konuda goreve cağırdı. Celtic ve Benfica arasında dun gece oynanan ve İskoc ekibinin kendi sahasında 1-0 kazandığı Şampiyonlar Ligi macının ardından bir acıklama yapan Celtic'in orta saha oyuncusu Scott Brown, karşılaşmanın 85. dakikasında kırmızı kart gorerek oyun dışı kalan Benfica'ın Kamerun doğumlu defans oyuncusu Agustin Binya'nın bacağını kırmak icin mucadele ettiğini iddia etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brown, rakibinin kırmızı kart gormesi ve yaşanan pozisyonla ilgili olarak, "İyiyim. Cok kotu bir hareketti ama sorunsuzca atlattım. Benim icin şok etkisi yaratan bir hareketti. Bir sporcunun bunu bilerek yapabileceğini duşunmuyorum. Acıkcası o, beni bu şekilde sakatlamak istedi" dedi. Brown, rakibinin bacağını kırmak istediğini ve bu nedenle de kırmızı kartı hak ettiğini vurgulayarak, "Bence bunu hak etti. Hakem cok iyi bir mac yonetti ve verdiği kararda doğruydu. Ancak ben mucadelemi onunla başka turlu surdureceğim. UEFA'nın bu konuda uygun bir karar vereceğini umut ediyorum" diye konuştu. Binya'nın yaptığı sert hareketten sonra Brown saha icerisinde kısa bir sure sakatlık gecirmiş ve aksamış, ancak daha sonra ciddi bir problemi olmadığı anlaşılmıştı. Celtic, Benfica karşısında aldığı bu galibiyetle ust uste ikinci kez Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kalma yolunda buyuk bir fırsat yakalamış oldu. __________________