Ajax'ın Brezilyalı futbolcusu Leonardo Vitor Santiago, teknik direktor Marco van Basten'ın, sezon sonuna kadar kendisini satmayı duşunmediklerini acıklamasının ardından harekete gecerek, Ajax'a resti cekti. Ajax'ın kendisini, ciddi tekliflerde 1 milyon Euro'ya satması gerektiğini ifade eden Leonardo, "Benim kontratımda satış bedeli olarak 5 milyon Euro yazıyor. Bu parayı odeyip beni hic kimse satın almaz. Bana gore, 4 ay sonra bonservisi elinde olacak olan bir futbolcu 1 milyon Euro'ya satılmalıdır" dedi. Trabzonspor'dan sonra Yunan ekibi Panathinaikos'un da transfer listesinde olan Brezilyalı futbolcu, transferi konusundaki gelişmelerin belirsizliğini koruduğunu belirterek, "Benim tek istediğim, belirsizliğin ortadan kalkmasıdır. Eğer ben şu an ağır bir şekilde sakatlanırsam, 4 ay sonra kulupsuz kalacağım. Bir eşi ve bir cocuğu olan biri olarak boyle bir durumla karşılaşmayı istemem. Ajax'la olan mukavelemin uzatılıp uzatılmayacağını da bilmiyorum. Bu konuda bana hicbir şey soylemiyorlar. Bana, mukaveleni uzatacağız veya uzatmayacağız diyebilirler. Mukavelemi uzatmayacaklarsa ara transfer doneminde gitmek istiyorum" diye konuştu. fanatik __________________