"Butunluk başarıyı getirecek!"
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- "Butunluk başarıyı getirecek!"
-
15-10-2019, 11:35:03Kayıtlı Üye"Butunluk başarıyı getirecek!" Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, futbolcu, teknik heyet, taraftar ve yonetim kurulunun bir butun olması halinde camianın başarıya ulaşacağını soyledi. İstanbul BB macında aldıkları galibiyetin Fenerbahce ile oynayacakları kupa mucadelesinde moral olacağını belirten Yazıcı "Cıkışımız surecek" dedi. Yazıcı, yaptığı acıklamada, İstanbul Buyukşehir Belediyespor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin, carşamba akşamı Fenerbahce ile yapacakları Fortis Turkiye Kupası ceyrek final macı oncesi moral olduğunu soyledi. Bursaspor'un şu an puan cetvelinde bulunduğu yeri hak eden bir takım olmadığı, Turkiye'nin 4. buyuk kentinin takımının daha iyi yerlerde bulunması gerektiğinin altını cizen Yazıcı, "Futbolcu, teknik heyet, taraftar ve yonetim kurulu bir butun olduğu zaman Bursaspor başarıya ulaşır. Bu butunluğu sağlayamamamız icin de hicbir neden yok. Biz başarı icin buradayız ve başarı icin calışıyoruz" dedi. Yazıcı, Bursaspor'un, Bursa'nın yanı sıra Turkiye icin de onemli bir takım olduğunu ifade ederek, şoyle konuştu: "İnanıyorum ki, başarıyı yakaladığımız takdirde bir daha duşuş yaşanmaz. Muhim olan bu başarıyı yakalayabilmek. Yonetim kurulu olarak goreve geldiğimiz gunden bu gune takımımızın cıkışı devam ediyor. Bize guvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Cıkışımız surecek ve ardından beklenen başarı gelecek. Ancak şunu da belirtmek isterim ki, gereken desteği de aldığımızı soyleyemeyiz." __________________