Polat'tan taraftara cağrı!
Futbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Polat'tan taraftara cağrı!
-
15-10-2019, 11:34:40Kayıtlı ÜyeGalatasaray Kulubu Başkanı Adnan Polat, taraftarlara cağrıda bulundu. Galatasaray Kulubu Başkanı Adnan Polat, ligde ikinci yarının başlamasıyla birlikte cok onemli bir doneme girdiklerini soyledi. Adnan Polat, 1 Şubat Pazar gunu piyasaya cıkacak Galatasaray Dergisi'nin yeni sayısında yer alan yazısında, bir yılın emek ve cabasının karşılığının alınacağı bir doneme girdiklerini belirterek, ''Avrupa'da ulkemizi temsil eden tek takım olarak UEFA Kupası kulvarında yururken, Turkcell Super Lig ve Fortis Turkiye Kupası'nda hedefimiz olan şampiyonluk yolunda cok ciddi sınavlarla ikinci yarıya başlıyoruz'' dedi. Profesyonel futbol takımının, bircok talihsizlik ve sakatlıklarla boğuştuğu ilk yarının ardından ikinci yarıya başladığını aktaran Polat, ''Yaşadığımız talihsizliklere bir son vermemiz halinde neler yapabileceğini gostermiş olan bir takıma sahibiz. Bu takımın hepimizden daha fazla desteği hak ettiğine inanıyorum. Ligin ikinci yarısında, Ali Sami Yen Stadı'nda boş koltuk gormeyeceğimize inanıyorum'' ifadelerini kullandı. Aslantepe'de yapımı devam etmekte olan Turk Telekom Arena'da calışmaların yoğun bir tempoda surduğunu kaydeden ve localar ile VIP koltukların pazarlanması icin bir satış ekibinin kurulduğunu aktaran Polat, konuyla ilgili şu bilgiyi verdi: ''Mart ayından sonra giderek hızlanan bir tempoyla, Turk Telekom Arena'nın kombine satışlarına başlanacaktır. Amacımız, Eren Talu-Alke-Dubai ortaklığının hedef olarak belirlediği inşaat bitim tarihi olan 29 Ekim 2009 tarihinden itibaren, en kısa zamanda kulup olarak yapacağımız ilave hazırlıkların ardından, Turkiye'nin en modern stadını 2010 yılı başında acılışa hazır hale getirmektir. Kulubumuz acısından hayati onem taşıyan butun bu surecin, tum dunyanın ekonomik krizde olduğu bir doneme denk gelmesi, talihsizlik olarak gorulebilir. Ancak biz Galatasaray'ın gucune, Galatasaraylıların renklerine ve kuluplerine olan sarsılmaz bağlılığına guveniyoruz. Bu surecin, artık onu acılmış, ekonomik anlamda rahatlamış ve Turkiye icin yepyeni ve daha buyuk hedeflere yurumeye hazır bir Galatasaray'ın ortaya cıkmasına yol acacağından kişisel olarak eminim.'' Polat ayrıca, Galatasaray Kulubu'nu aldıkları yerden daha ileriye goturmek uzere yola cıktıklarına vurgu yaptığı yazısını, ''Galatasaray geleneğinin tarihsel mirası olan ileriye yonelik oncu kulup olma misyonumuzu surdurerek, Turk spor tarihinde yeni bir donem acmaya hazırlanıyoruz. Bu duyguyu sizlerle paylaşmaktan heyecan ve gurur duyuyorum'' diye tamamladı. Milliyet __________________