West Ham United’ın İtalyan Menajeri Gianfranco Zola takımda mutlu olduğunu belirtirken, Chelsea’ye gitmeyeceğini ifade etti. West Ham ile sıkıntılı bir donem geciren Zola’nın İtalya’da kariyerine devam etmek zorunda kalabileceği ifade edilmişti. Ancak takımın son donemdeki başarılı performansı genc teknik adamın Premier Lig tecrubesine devam edebilmesine yardımcı oldu. Son altı macında yenilgi almayan West Ham, ligde de 8. sırada bulnuyor. Chelsea’de bir donem futbol oynamış olan İtalyan teknik direktorun, Chelsea’de zor gunler yaşayan ve gonderileceği iddia edilen Luis Felipe Scolari’nin yerine getirileceği belirtilmişti. Bu haberlere bir acıklamayla cevap veren Zola West Ham’da yapılacak cok işinin olduğunu ifade etti. Zola şunları soyledi: “Futbolda neyle karşılaşacağınızı bilemezsiniz fakat şuanda West Ham’dan ayrılmayı duşunmuyorum. Yaptığımız calışmaların meyvelerini yeni toplamaya başlamışken buradan ayrılmak bana yakışmaz. Bana gosterilen ilginin ve inancın karşılığını vermeden West Ham’ı bırakmak istemiyorum. Kulubume borcluyum ve burada daha buyuk başarılar yaşamak icin elimden geleni yapacağım." West Ham dun Hull City ile golsuz berabere kalan Chelsea’nin 16 puan gerisinde bulunuyor. __________________