Son 2 sezonda gosterdiği kotu performans ve alkol sorunu nedeniyle eleştiri oklarını ustune ceken ve Inter Milan'da fazla forma şansı bulamayan Brezilya'lı golcu Adriano, Ocak ayındaki ara transfer doneminde Milano'dan ayrılabileceğini soyledi. 25 yaşındaki Brezilya'lı Milli futbolcu, tutum ve davranışlarının yanı sıra uzun suren formsuzluğu ve alkol sorunu nedeniyle futbola konsantre olamamış ve Inter teknik direktoru Roberto Mancini'nin gazabına uğrayarak 2007-2008 sezonu Şampiyonlar Ligi kadrosunda kendisine yer bulamamıştı. Golcu futbolcu Globo'ya yaptığı acıklamada, "Artık sakin bir hayat istiyorum. Yaşadığım alkol problemiyle hatırlanmak istemiyorum. Cok pişman olduğum şeyler yaptım ancak aynı hataları tekrarlamayacağım. Bazı arkadaşımlarla goruşmeyi kestim ve annemden bircok konuda yardım aldım. Artık teknik direktorumuz Mancini ve kulubumden karar vermelerini bekliyorum. Futbol oynamak istiyorum ve hangi kulupte olacağının fazla bir onemi yok. Sezon başında oynama şansım olmasına rağmen Mancini hicbir gerekce gostermeden beni takımın dışına itti. Antrenmanlarda iyi olmama ve tum problemlerinden arınmama rağmen bana bir turlu guvenmedi. Bu gelişme de bana başka secenek bırakmadı. Artık oynamak ve yeniden Brezilya Milli takımının formasını giymek istiyorum." dedi. AC Milan kulubu başkanı Silvio Berlusconi ise hafta başında yaptığı acıklamada, Adriano gibi şampiyon bir futbolcuyu istemeyecek bir kulup olmadığını ancak golcu arayışında olmadıklarını soylemişti. Yaz doneminde Premier Lig ekibi West Ham United'la adı sıkca anılan eski Parma'lı futbolcu, San Siro'da kalıp forma savaşı vereceğini soylemiş ve olası transfere yeşil ışık yakmamıştı. Brezilya Milli takım forması altında 37 macta 25 gol atan Adriano, 2003 yılında Parma'dan transfer olduğu mavi siyahlılarda ise 103 lig macında 44 gole imzasını atmış ancak son 2 sezonda sadece 17 lig macında sahaya cıkmıştı. Acaba Fenerbahce ile anlaştı mı diye insanın kafasında bir soru işareti uyandırıyor... Kaynak: Mackolik __________________