Belcika'nın Anderlecht takımında forma giyen milli futbolcu Serhat Akın, bir donem kendisine olan guvenini kaybettiğini, ancak sahalara cıkınca kendisini gostererek eski guvenini kazandığını soyledi. Uzun suren sakatlık doneminde kendisine surekli olarak "Yeniden futbola donebilir miyim? Yeniden gol atacak mıyım?" diye sorduğunu belirten Serhat, "Bu sorularla mucadele ediyordum. Ancak sahalara donunce takımımın en kritik anlarda en onemli gollerine imza atarak guvenimi tekrar kazandım" diye konuştu. Şu anda kendisi icin en onemli olan şeyin takımla birlikte ilk 11'de sahaya cıkmak olduğunu ifade eden milli futbolcu, "Fenerbahce'den ayrılmamın sebebi de son 3 macta yedek soyunmamdı. Ancak bunu eskisi kadar sorun yapmıyorum. Antrenorumuz Vercauteren ile başta iyi gecinemiyorduk ama şu anda cok iyi bir diyalog icindeyiz. O değişmedi ama ben değiştim ve artık yedek soyunsam da bunu sorun yapmıyorum" dedi. Takımdaki 3 Arjantinli futbolcuya arasının cok iyi olduğunu da belirten Serhat, parmağını surekli havaya kaldırmasından ve burnunun buyukluğunden dolayı onların kendisine cizgi film kahramanı "İnspector Gadget" ismini taktığını soyledi. Bu durumdan pek de memnun olmadığını ifade eden Serhat Akın, arkadaşlarının kendi cep telefonuna "İnspector Gadget"in muziğini bile koyduklarını belirtti. Şu anda Anderlecht'te kendisini mutlu hissettiğini ve sozleşmesini uzatmayı duşunduğunu belirten yıldız futbolcu iyi bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini de sozlerine ekledi. Bu akşam oynanacak Anderlecht-Aalborg UEFA Kupası (G) Grubu karşılaşmasında Serhat Akın'ın ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. __________________