Trabzonspor’dan Racing Club’a transfer olan Teofilo Gutierrez, yeni takımında cok mutlu olduğunu belirtti. Trabzonspor’dan izinsiz olarak ayrıldığı icin bileti kesilen Teofilo Gutierrez, yeni takımı Racing Club'a beklediğinden daha kısa surede alıştığını ve cok mutlu olduğunu belirtti. Arjantin’de sadece iki maca cıkmasına rağmen takıma etkili bir performans sergileyen Teofilo, attığı uc golle Racing kariyerine iyi bir başlangıc yaptı. Kendisini evinde hissettiğini belirten La Red’e yaptığı acıklamada, “İyi oyunculardan kurulu bir takıma geldim. Her şey iyi gidiyor. Mesele sadece gol atmak değil. Takım arkadaşlarıma alan yaratmak ve kulube katkı sağlamak istiyorum. Yeteneklerime guveniyorum. Taraftar da sıkı calışmanızı takdir ediyor” dedi. Racing’e cok iyi bir zamanda geldiğini belirte Kolombiyalı golcu, “Moreno’nun sakatlığının gecmesiyle daha da iyi olacağız. Onun takıma donmesini sabırsızlıkla bekliyorum. İyi oyunumuza devam etmeliyiz. Taraftarın başarı hasretine son vermek icin elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu. Kaynak : Goal . __________________