Del Bosque'den Futbolculara BUyUk Destek
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Del Bosque'den Futbolculara BUyUk Destek
-
15-10-2019, 11:10:00Kayıtlı ÜyeDEL BOSQUE'DEN FUTBOLCULARA BUYUK DESTEK Del Bosque, Parma'yı yenmekten başka cıkar yol olmadığını soyledi. İspanyol hoca, Standard Liege-A.Bilbao macıyla hic ilgilenmediğini belirterek, "Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma. Belcika'daki macın skoru bizi fazla bağlamaz. Eğer biz Parma'yı gecersek zaten 3. tura cıkmayı garantileyeceğiz. İşimiz elbette kolay olmayacak. Ancak futbolcularıma her zaman guvendim ve onların ne yapacaklarını iyi biliyorum" diye konuştu. PARMA HIRSLI CIKABİLİR PARMA'nın krizde olmasının cok onemli bir ayrıntı olmadığını belirten İspanyol hoca şunları soyledi: "Her kulup zaman zaman sıkıntılı bir donem yaşayabilir. Onların bu durumu bize karşı iyi oynamayacakları anlamı taşımaz. Belki de tam tersi olarak bize karşı daha hırslı cıkabilirler. Ancak UEFA Kupası'nda yolumuza devam edebilmek icin bizi ancak 3 puan kurtarır. Bu macta cok farklı ve mucadeleci bir futbol sergileyeceğiz." TAKIMDAKİ HAVA SUPER KAYSERİSPOR galibiyetinden sonra takımda bambaşka bir hava oluştuğunu dile getiren Del Bosque, "Artık kotu gunleri tamamen atlattık. Futbolcularımın kendilerine olan guvenleri geri geldi. Beni en cok sevindiren Berkant ve Veysel gibi oyuncuları kazanmam oldu. Kendilerine verdiğim şansı iyi kullandılar. Bundan sonra onlara yine yer verebilirim. Elimdeki kadrodan en iyi şekilde yararlanmaya calışıyorum" ifadesini kullandı. __________________