Carew'den ornek Davraniş
Futbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Carew'den ornek Davraniş
-
15-10-2019, 11:09:35Kayıtlı ÜyeCarew'den ornek Davraniş Beşiktaş'ın Norvec'li yıldızı John Carew, Asya'da yaşanan tsunami felaketine duyarsız kalmadı. Carew, Milli Takım'dan arkadaşları John Arne Riise, Steffen İversen ve Andre Bergdolmo ile goruşup, harekete gecti. Norvec'te buyuk bir yardım kampanyası başlatan Carew'in bu davranışı geniş yankı uyandırdı. Carew'in kendi adına yardım numarası 15, UNİCEF Banka Hesap Numarası 1644 04 09400 actırdığı hesaba buyuk para yardımı yapıldığı bildirildi. Asya'daki felaketin kendisini cok etkilediğini belirten Carew, "Şu an ne kadar imkan olursa, o kadar cok insana yardım etmek istiyorum. Bu nedenle kendi UNİCEF hesabımı actım. Tum Milli Takım arkadaşlarım da yardıma hazır. Geniş bir katılım var. Her şey cok guzel gidiyor. Benim icin onemli olan da bu" dedi. Tum Norvec'i harekete geciren Carew'in yardım kampanyasına iş dunyasından da buyuk destek geldiği ifade edildi. (DHA) (Bu konunun beşiktaşla alakası yoktur. Carew'in kendi insanlığıdır! O yuzden beşiktaş bolumune taşınmamasını rica ediyorum. cunku sadece beşiktaşlılar değil herkes okumalı) __________________