Hep kotu şeylermi olacak futbolumuzda son 6 aydır iyi bişi konuşulmaz oldu nereye gittsek hangi futbol sohbetine katılsak yok şike yok teşfik primi lig deki kotu futbol mafyası bilmem nesi sanki futbol değil derin devleti tartışır olduk oysa sonucda spor bizim konuşduğumuz ulusları birbirine yaklaştıran binlerce farklı insanı tek yurek olarak stadlarda birbirine bağlayan , arkadaş arasında birbirimizi kızdırıp eğlendiğimiz , yureklerimizi verip desteklediğimiz takımlarımız ve hepsinden once oynamayı ve izlemeyi sevdiğimiz bi oyun futbol niye bu hale geldi bu ulkede.Aklınıza bu ulkenin futbolunda şuda ne guzel oldu diye bişi geliyormu hic son altı aydır ya hatırlasanıza dunya kupasını yarı finale kaldık caddeler tıklım tıklım ben bağdat caddesindeydim o gun tanımadığım binlerce insan hayal cektik sarıldık belki normal bi yerde tanısam adama uyuz olucam ama ogun omuz omuza eğlendik.Valla ben cok duşundum son 6 ay hatta bir senedir olan bişi gelmedi aklıma işde bi bu sene şampiyonlar ligi finalinin Turkiyede oynanacak olması bu ulkenin futbolu adına mutlu etti beni işallah ordada bi organizasyon sorunu filan cıkamaz.Ne olur sizin aklınıza gelen varsa paylaşın __________________