işte sporda şiddetin baş sorumlularından....
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- işte sporda şiddetin baş sorumlularından....
-
15-10-2019, 11:07:53Kayıtlı Üyeinternethaber diye bir sitede bir yazarın azarmı diyim ne diyim artık onun yazdığı cirkince yazı mevcut. ister beşiktaşlı olun, ister başka takımlı bu adama tepkinizi dile getirin. Bu adamın adresi, telefonu herşeyi mevcut. Dayağını da yemiş zaten. Ben aşağıda o adama yazdığım e-maili değiştirmeden yazıyorum. Sizde o kişiye karşı yazdığınız mailleri buraya da yazın... Ama lutfen burada kufur olmasın.... adamın mail adresi : [email protected] http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=433 işte yazının linki yukarıda. isteyen kendi gozuyle gorsun. buraya da koyuyorum bu yazıyı. Onlerinizi kestirmeyin lutfen!.... Beşiktaş camiası ayaklanmış. Kendilerine komplo kurulduğunu iddia ediyorlar. Diyorlar ki, “Beşiktaş’ın ani yukselişini hazmedemeyen varmış” ne guzel laf ama. Beşiktaş rakiplerini oyle bileğinin hakkıyla (!) eze eze yeniyor ki, bazı kesimler Galatasaray macı oncesi onların onunu kesmeye calışıyorlarmış. Zaten bu acıklamayı yapanların onunun birkac defa kesildiğini soylemek mumkun. Zaten Beşiktaş’ta onunun (!) kesilmesi endişesi yaşayan o kadar cok idareci var ki hayret….Yahu sahip cıkın onunuzdekine kestirmeyin kardeşim. İki eliyle onunu kollayamayan adamın onu de kesilir, arkası da cizilir. Birkac yıldır Beşiktaş camiasında bir kesim var ve takmış komplo teorilerine. Stadlarında adam olduruluyor ve ceza veriliyor, sonra cıkıp biri onumuzu (!) kesmek istiyor diyorlar. Parayla tuttukları guvenlik gorevlileri rakip futbolcunun burnunu kırıyor, sonra cıkıp biri onumuzu (!) kesmek istiyor diyorlar. Futbolcu Emre rakibinin kalcasını elleriyle yokluyor, sonra cıkıp birileri onumuzu kesmek istiyor diyorlar. Takımın en etkili gol silahı, her macta fileleri 3-5 defa havalandıran burnunu adeta bir fil hortumu gibi kullanan Carew rakip futbolcunun yuzune sumkuruyor, yine cıkıp onumuzu (!) kesmek istiyor diyorlar. Bakın size tavsiyem. Ağzınızı fazla onunuzu almayın yanlış anlaşılıyor. Ayrıva tuvalete girdiğinizde ağzınızdaki sakızı da cıkarın. Sonra cıktığınızda bir ……yiyorsunuz sanılır. Oyle onlu arkalı laflarla macları kazanıyorsunuz diye bunu adet haline getirmeyiniz. TERORU KİM KORUKLUYOR? Beşiktaş Stadı’nda tum dunyaya ornek gosterilecek cirkinlikte hadiseler yaşanıyor, federasyon gorevini yapıp ceza veriyor ve Beşiktaş’ın acemi oğlanı Rıza Calımbay ve bir kısım yoneticisi cıkıp rakip takımları eleştiriyorlar. Neymiş onleri (!) kesilmek isteniyormuş. Ondan sonrada bu koşede yorum yazan bazı aklı evveller, futbolda teroru bizim yazılarımızın koruklediğini iddia ediyorlar. Yani, stadında guvenlik onlemi alamayanlar değil, rakip futbolcunun suratına tukurenler değil, bu cirkinliklere kılıf bulanlar değil ama bu rezillikleri kaleme alan bizler suclu oluyoruz. Yani arsız hırsız, ev sahibini bastırıyor. Sakaryaspor kalecisi Şenol’a zamanında “I Love You Şenol” diyen Galatasaray seyircisi bu medeni tepkisinin ardından kulubunun sahasının kapatılmasına sessiz kalanlara bile bu kadar tepki gostermemişti. Şimdi aynı Şenol, haksız verilen penaltıyı kurtardı diye, Beşiktaşlılar tarafından tum olayları proveke eden adam olarak gosteriliyor. Ayıp…Utanın. Yapılan cirkinlikleri hadi gectik. Bari bu cirkinliklere kılıf aramayın. Rıza Calımbay ve bazı BJK’li Yonetim Kurulu Uyeleri unutmayın ki, yaşananlardan cok, sizin tuhaf savunmanız futbol terorunu korukluyor. CAREW İLK ORNEK DEĞİL! Şimdi oyle ya da boyle 5 mac kazanan bazı Beşiktaşlılaren iyi bildiği işi yapmaya başladılar. Onlerinde onlara gore ezeli duşman, ama bizlere gore ezeli dostları Galatasaray var. Nasıl kazanırsan kazan. Mactan once yum gozunu, ac ağzını. 100’uncu yılınızdaki saha dışı harika numaralarınızı yapmaya başlayın. Şimdi TV goruntulerinden verilen cezalar sanki ilk kez Beşiktaş’a verildi gibi bir hava yaratılmaya calışılıyor. Zamanında Hagi’ye, yine Galatasaray’da top oynarken Saffet, Okan ve Suat’a da TV goruntulerinden cezalar verilmişti. O zaman yine mi, bazı Beşiktaşlılar’ın onu (!) kesilmeye calışılıyordu. AYDINUS’UN BEŞİKTAŞLI OLMASI ONEMLİ DEĞİL! Macın genc hakemi Fırat Aydınus ‘un Beşiktaşlı olmasının hic onemi yok. Zamanında bu tip onemli maclar oncesinde hakemleri “Galatasaraylı” ilan edenlere ve bu sayede mac kazananlara sesleniyorum. Hakemin takımı olmaz kardeşim. Sayın Aydınus ile 2’de 2 yapan Beşiktaş şimdi neden komplodan soz etmiyor. Bu tip feryadlarda bulunanlar, Sayın Aydınus’un Beşiktaşlılığı’na guvenmesin. Genc ve idealist bir hakem olan Aydınus sahada gorduğunu calacak ve kazanan dostluk olacaktır. Son soz: Yazımın başlığında soylediğimi unutun. Kestirin kurtulun kardeşim……….. --------------------------------------------------------------- bu da benim yazdığım mail ---- Sizin yazdığınız yazı kadar iğrenc, ahlaksız bu kadar cirkince bir yazı ben hayatımda ne okudum ne gordum. Siz buyuk ihtimal bir spor yazarı değilsinizdir sadece oraya akraba aracılığı ya da ne biliyim başka şekillerde veyahut daha sonradan bir takım akrabalıklara girerek orada yazı yazdığınızı zannediyorum. Size hala siz dememin nedeni sadece bir nebze olsun -ki hic sanmıyorum- utanmanızı sağlamaktır. Tribun terorunu yaratan kişiler sizin gibi kendini bilmez bir şekilde abuk sabuk yazı yazan adamlardır. -adammısınız artık orası da mechul- bu konudan dolayı yediğiniz dayakları sonuna kadar haketmişsinizdir. keşke istanbulda olsaydım da bir tekmede ben atsaydım size. Sizin kamuoyuna deklareniz icin elimden gelen herşeyi yapacağım. Artık sokakta arkanıza bakmadan, onunuzu kollamadan yurumeyin. Her an bir Beşiktaşlı onunuzdekini -bir şey varsa tabi- alabilir... ----------------------------------------------- __________________