Emre hic bir yere gitmiyor!!!!
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Emre hic bir yere gitmiyor!!!!
-
15-10-2019, 11:07:42Kayıtlı ÜyeEmre Resti “Emre satılık değil” G.Saray yonetimi, Beşiktaş’a kaptırmak istemediği Emre Belozoğlu icin devreye eski başkanlardan Selahattin Beyazıt’ı soktu. Amac, Beyazıt’ın İnter Başkanı Massimo Moratti ile olan şahsi dostluğundan faydalanarak hem 10 numara problemini cozmek, hem de Aslan yuvasında yetişen Emre’nin Beşiktaş’a gidişini engellemekti. Ancak Beyazıt - Moratti goruşmesinden istenilen ana sonuc elde edilemedi. Moratti, Beyazıt’la yaptığı ikili goruşmede “Emre ile ilgili kararımızı hocamız Mancini daha once verdi... Emre hicbir yere gitmiyor. Turk medyasında cıkan transfer haberleri uzerine Emre ile de bire bir goruştuk ve bir sıkıntısı olup olmadığını sorduk. Bize bir sıkıntısı bulunmadığını ve İnter’de oynamak istediğini soyledi. Zaten sozleşmesi de devam ediyor. Emre gibi bir yıldızı bırakmayı duşunmuyoruz” ifadelerini kullandı. Beni rahat bırakın İnter’in ve Milli Takımız’ın yıldızı Emre Belozoğlu da bu haberlerden cok rahatsız olduğunu belirterek “Turkiye’ye doneceğim haberlerinden gına geldi. Spor kamuoyunun şunu bilmesini istiyorum... Bu gibi spekulasyonlar huzurumu bozuyor. İtalya’da mutluyum. Eğer İnter beni istemezse de gideceğim ulke asla Turkiye olmayacak” şeklinde konuştu. Uc sezon oncesine kadar medyanın “Avrupa’da futbolcumuz yok” diye yakındığını hatırlatan genc yıldız “Rahat bırakın da Turkiye’yi Avrupa’da yuzumun akıyla temsil edeyim” siteminde bulundu. Ne Beşiktaş’la ne de bir başka Turk kulubuyle goruştuğunu acıklayan Emre Belozoğlu, “Beni istemeleri guzel ama transferim şu aşamada mumkun değil. Beşiktaş ve G.Saray’ın orta sahada yaşadığı her sıkıntıda ismimin gundeme gelmesi, bu takımlardaki diğer futbolculara da rahatsızlık verir” dedi. haber alıntıdır...http://www.turkiye-avrupa.net/spor.php __________________