İşte ingilizleri G.saray raporu !!
Futbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- İşte ingilizleri G.saray raporu !!
-
15-10-2019, 11:06:55Kayıtlı Üyeİşte İngilzlerin G.Saray raporu !G.Saray-Bursaspor macını izleyen Newcastle yetkilisi, oyuncular hakkında rapor hazırladı. 22 Ocak 2008 09 Servet: Uzun, cok guclu bir fiziğe sahip ve hava hakimiyeti yuksek. Ama yaşı bizim icin fazla Arda: Bana defalarca anlatılan yeteneğin bu olduğuna inanamadım. Fiziği de, tekniği de cok yetersiz Barış: Gayet dengeli bir oyuncu. Ama ust uste 2 pas bile yapamıyor. İlerleme kaydedemez Uğur: Tam bir savaşcı. Henuz 20 yaşında, ama profesyonel. Geleceği parlak. İşimize yarayabilir ‘Tam kapasiteyle oynuyor...’ Ali Sami Yen’deki Galatasaray-Bursaspor macını tribunde izleyen Newcastle United yetkilisi, oyuncular hakkında detaylı bir rapor hazırladı. Adını sır gibi saklayan ve Turkiye, Bulgaristan, Romanya gibi ulkelerdeki gencleri takip etmekle yukumlu olan İngiliz gorevlinin kulubune sunacağı raporu FANATİK ele gecirdi. Servet Cetin: “Cok guclu bir fiziğe sahip. Uzun boylu ve hava hakimiyeti yuksek. Ama yaşı bizim icin fazla. Gorduğum kadarıyla tam kapasiteyle oynuyor.” ‘Kıyaslayınca kafam karıştı!’ Arda Turan: “Bana defalarca anlatılan yeteneğin bu olduğuna inanamadım. Vasat, hem de cok vasat bir oyuncu. Fizik kapasitesi cok yetersiz. Kondisyonu cok duşuk. Tekniği var, fakat suratli olmadığından, bu ozelliğini buyuk maclarda kullanması imkansız gibi gorunuyor. İstanbul’a gelmeden once ekipteki diğer gorevlilerin hazırladığı birkac rapora bakmıştım. O bilgilerle kıyasladığımda kafam karışıyor. Bu da şunu gosteriyor ki; yeteneği varsa bile istikrarı yok.” ‘Teknik acıdan gayet zayıf’ Barış Ozbek: “Almanya’da yetiştiğini soyluyorlar. Saha uzerindeki duruşu ve fizik yeterliliğiyle bunu ilk bakışta belli ediyor zaten. Ama aşırı heyecanlı ve ust uste 2 pas yapamıyor. Teknik acıdan fazlasıyla zayıf. Kıvrak değil. İyi savunma yapıyor gibi gorunse de, hızlı oyuncular karşısında pasif kalabiliyor. O da potansiyelini tamamlamış. İlerleme kaydedeceğini duşunmuyorum.” Mehmet Topal: “Birkac kez izlenmesinde fayda var. Yaşı genc ve ayaklarına hakim.” ‘Muthiş mucadele ediyor...’ Uğur Ucar: “Daha once kayıtlara gecmemiş olması cok ilginc. Tek zayıf tarafı cabuk olmaması. Uzun koridorda hızlı, dar alanda ağır kalıyor. Ama tam bir savaşcı. Muthiş mucadele ediyor. Henuz 20 yaşında, ama profesyonel. Geleceği son derece parlak. Cok işimize yarayabilir. Takip edilmeli.” İngiliz yetkilinin, aslında Bursasporlu Sercan Yıldırım’ı analiz etmeye geldiği; televizyondan izlediği Oftaşlı Serkan Atak ve Beşiktaşlı İbrahim Kaş’ı da beğendiği oğrenildi. Fanatik [IMG]http://img180.**************/img180/4946/142186hh0.jpg[/IMG] __________________