Romalı defans oyuncusu Matteo Ferrari’nin menajeri, Juventus’un oyuncuyu transfer etmek icin teklifte bulunduğunu soyledi. Savunma yeterli oyuncusu bulunmadığı icin Jean-Alain Boumsong’un Lyon’a transferini erteleyen Juventus'ta, takviye arayışı suruyor. Giorgio Chiellini, Jonathan Zebina ve Jorge Andrade'nin sakat olduğu, Domencio Criscito'nun ise Genoa’ya kiralık verildiği siyah-beyazlı ekipte, sportif direktor Alessio Secco, sozleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki Ferrari’nin iyi bir secim olabileceğini duşunuyor. Konu hakkında bir acıklama yapan Ferrari’nin menajeri Gianni Corci, “Ben Roma ile anlaşmaya calışırken Juventus’un oyuncuyla ilgilendiğini duydum. Juventus’un Matteo ile ilgilenmesine şaşırmadım ancak onceliğimiz Roma ile kontatını uzatmak. Ocak’ta transfer olasılığı duşuk de olsa futbolda herşey olabilir. Bu konuda Roma’nın ne duşunduğunu bilmiyorum. Tek bildiğim Juve’nin oyuncuyu istediği," diye konuştu. Roma ile ne zaman masaya oturacaklarının belli olmadığını da belirten menajer Corci, "Roma Matteo’yu satış listesine koymadı ancak 31 Ocak’a kadar neler olacağını kimse bilemez,” dedi. Juventus’un defans oyuncularının yokluğunda Boumsong’un Lyon transferini ertelemesi bekleniyor. __________________