Mesut ısrarcı, Slomka umutsuz!
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Mesut ısrarcı, Slomka umutsuz!
-
15-10-2019, 11:05:24Kayıtlı ÜyeAlman Birinci Futbol Ligi Bundesliga takımlarından FC Schalke 04'te oynayan Mesut Ozil, kulubunun, daha once ucret konusunda vardıkları anlaşmalara uymadığını soyledi. Ote yandan Schalke Teknik Direktoru Mirko Slomka, Mesut Ozil'in, takımda kalacağına inanmadığını soyledi. Mesut, spor dergisi Kicker'de yayınlanan roportajında, kendisinin para hırslısı olarak gosterilmeye calışılmasını eleştirerek, ''Bunu buyuk bir terbiyesizlik ve cirkin bir kampanya olarak goruyorum'' dedi. Ayda 100 bin Avro kazandığı şeklinde soylentilerin olduğunu, ancak kendisine her ay sadece 4 bin Avro verildiğini ifade eden Mesut, ''Temel ucretimin artırılması konusunda anlaşmıştık, ancak Schalke anlaşmalarımıza uymadı'' diye konuştu. FC Schalke 04 ile yaklaşık 1 bucuk milyon Avro'luk yeni sozleşmeyi neden imzalamadığı şeklindeki bir soruya karşılık da Mesut, ''Guvensizlikten dolayı. Bay Muller (kulup menajeri) anlaşmalara bağlı kalmadı. Burada soz konusu olan para değildi'' dedi. Kendisine yardımcı olmaya calışan babasıyla birlikte bugune kadar her şeyi kabul etmek gibi buyuk bir hata yaptığını ifade eden Mesut, ocak ayı sonuna kadar hangi kulube gececeği şeklindeki bir soru uzerine de ''Ben bu konuda tek başıma karar veremem, bunun icin kulubun onayı gerekiyor'' şeklinde karşılık verdi. Kulup menajeri Andreas Muller'in, taraftar kulubunun duzenlediği bir toplantıda, kendisinin gelecek sezon FC Schalke 04'te oynamayacağını soylediğini, ancak kendisine boyle bir şeyin soylenmediğini kaydeden Mesut, ''Futbol benim hayatım, bunu kimse değiştiremez. Bay Muller de değiştiremez'' diye konuştu. Mesut, bugune kadar kendisini surekli bir şekilde soylentilere karşı savunmak zorunda kaldığını, halbuki sadece sahadaki oyununa konsantre olmak istediğini kaydederek, ''Şimdi benim icin paranın onemli olmadığı anlaşıldı. Cunku asıl iddia buydu'' dedi. Ote yandan FC Schalke 04'un teknik direktoru Mirko Slomka, 2009 yılına kadar takımla sozleşmesi olan Mesut Ozil'in, takımda kalacağına inanmadığını soyledi. Slomka, bugun yaptığı acıklamada, ''Kapı kapalı. İşbirliği icin bir imkan gormuyorum, ancak 2009 yılına kadar sozleşmesi olduğu icin bizimle antrenmanlara cıkıyor ve kendisine diğer oyunculara davrandığımız gibi davranıyoruz. Tek bir fark karşılaşmalarda gorev almaması'' dedi. Bu arada, Mesut, Hannover 96 kulubuyle goruşmeler yaptığını doğrularken, FC Schalke 04 menajeri Andreas Muller, ''Goruşlerimize uygun bir teklif olursa değişiklik gercekleşir'' şeklinde konuştu. Mesut, Kicker adlı spor dergisine yaptığı acıklamada, FC Schalke 04 kulubunu ve Muller'i, vardıkları anlaşmalara bağlı kalmamakla eleştirmişti. __________________