Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu, 6 artı 1 olan yabancı statusundeki oyuncu sayısını, 6 artı 2´ye cıkardı. Super Lig kulupleri boylece, yedek kulubesinde iki yabancı futbolcu bulundurma hakkına sahip oldu. Turkiye Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu, bugun İstanbul´da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statusunde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yonetim Kurulu, daha once 6 artı 1 olan yabancı statusundeki oyuncu sayısını, 6 artı 2´ye cıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statusunde yine 6 oyuncu oynayacak, kulubede ise 2 futbolcu bulundurulacak. Transfer donemi uzatıldı Yonetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil donemini, 6 Şubat 2008 Carşamba gunu mesai bitimine dek uzattı. Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara´da yapılacak secimli genel kurul icin, Yonetim Kurulu, gerekli ilÂnların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı. Hazırlık maclarının organizasyonu Saran Grubu´na Turkiye Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu, A Milli Takım´ın Avrupa Şampiyonası finalleri oncesi Almanya´da oynayacağı 3 hazırlık macının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA´nın bu tur organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sozleşme imzalanmasına karar verildi. __________________