Turkcell Super Lig takımlarından Gaziantepspor'da, teknik direktorluğe Nurullah Sağlam getirildi. Teknik direktor Sağlam yaptığı acıklamada, İstanbul'da bulunan kulup başkanı İbrahim Kızıl ile yaptığı goruşmenin ardından Gaziantepspor'da gorev yapmayı kabul ettiğini, bugun Gaziantep'e gelerek ilk antrenmanına cıkacağını ve takımıyla tanışacağını soyledi. Bir Gaziantepli olarak yeniden teknik direktor olarak burada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Sağlam, "Ligi ve oyuncuları tanıyorum. Bu takımla iyi işler yapabileceğimizi umit ediyorum. Gerekli takviyeler yapılacaktır. Başkan ve yonetim kurulu yeni transferler icin calışıyor. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Oyuncularımı daha iyi tanıma imkanı bulacağım. Bu arayı iyi değerlendirip, ilk macımıza oyle cıkacağız" diye konuştu. Kulup Başkanı İbrahim Kızıl ise Bunyamin Sural'ın istifasının ardından yeni teknik direktor arayışlarında yine bir Gaziantepli olan Nurullah Sağlam'da karar kıldıklarını soyledi. Teknik direktor Nurullah Sağlam ile anlaştıklarını bildiren Kızıl, "Eski teknik direktorumuz Bunyamin Sural'dan sonra teknik direktor Nurullah Sağlam ile anlaşmayı uygun gorduk. Kendisi ile butun şartlarda anlaştık. İnşallah sezon başında koyduğumuz hedefleri Nurullah hocamızla yakalarız" dedi. Sağlam'ın hem Gaziantep'in yetiştirdiği bir evladı, hem de gecmişinin başarılarla dolu olduğunu da ifade eden Kızıl, "Tercihimizi yerli bir teknik adamdan yana kullanmak istiyorduk. Nurullah Sağlam bizi, biz de onu yakından tanıyoruz. Nurullah Sağlam'ın bize katkı sağlayacağına ve başarılı olacağımıza inanıyorum. Tum camianın ve taraftarların bu takıma sahip cıkmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu. __________________