{ Yabancı sayısı 6+2 oldu!..
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- { Yabancı sayısı 6+2 oldu!..
-
15-10-2019, 11:04:42Kayıtlı ÜyeTurkiye Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu, bugun İstanbul'da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statusunde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yonetim Kurulu, daha once 6 artı 1 olan yabancı statusundeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye cıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statusunde yine 6 oyuncu oynayacak, kulubede ise 2 futbolcu bulundurulacak. Yonetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil donemini, 6 Şubat 2008 Carşamba gunu mesai bitimine dek uzattı. FENERBAHCE'YE GUN DOĞDU Ote yandan Appiah'ın sozleşmesinin dondurulmasından sonra, futbolcu tarafından bu anlaşmanın imzalanmaması nedeniyle yabancı transferi yapamayan Fenerbahce'nin onunde artık bir engel kalmadı. Şilili defansif orta saha oyuncusu Maldonado ile her konuda anlaşmasına rağmen, Appiah'ın imzasını beklemek zorunda kalan sarı lacivertli ekibin, yabancı kontenjanının artması nedeniyle Maldonado'yu onumuzdeki bir kac gun icerisinde İstanbul'a getirmesi bekleniyor. __________________