31 Ocak 2008 16:45 Takım arkadaşı Emre Gungor ile Bakırkoy'deki GS Store'da imza gunune katılan Shabani Nonda, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın golcu futbolcusu Shabani Nonda, Fortis Turkiye Kupası ceyrek finalinde Fenerbahce ile hafta sonunda yapacakları ilk karşılaşmada, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini soyledi. Sakatlığıyla ilgili sorular uzerine, ''Oyle sanıyorum ki bu hafta sonu Fenerbahce macında ne yazık ki sahada olamayacağım'' diyen Nonda, ''Cunku benim sakatlığımın ilk once dinlenme yoluyla tedavi edilmesi yonunde bir tavsiye oldu. Şu anda tedavi ve dinlenmeyi birlikte goturuyoruz. Bana bir 10 gun kadar daha sure verilmesi gerekiyor'' diye konuştu. Fenerbahce ile yapacakları onemli karşılaşmada takım arkadaşlarına guvendiğini ifade eden golcu futbolcu, ''Ben takımımıza guveniyorum. İlk macı orada oynayacak olmamızın bizim icin cok buyuk bir avantaj olduğunu duşunuyorum. Bu rovanşı da olan bir mac ve elimize gelen bu şansı kullanacağız'' ifadelerini kullandı. BARUSSO'YA OVGU Nonda, Galatasaray'a sezon sonuna kadar kiralandığı acıklanan Ganalı futbolcu Ahmed Barusso'ya ovgude bulundu. Ozellikle takımdaki sakatlıklar goz onune alındığında, Barusso'nun takıma cok şey kazandırabilecek ozelliklere sahip bir oyuncu olduğunu dile getiren Nonda, ''Cok kısa bir sure birlikte oynama fırsatı bulduk. Tanıdığım kadarıyla, bize cok şey katacağına inanıyorum'' dedi. ''İLK DERBİM'' Sarı-kırmızılıların yeni transferlerinden defans oyuncusu Emre Gungor ise Fortis Turkiye Kupası'nda hafta sonu Fenerbahce ile yapacakları karşılaşmanın, kendisi icin farklı bir heyecan olduğunu dile getirdi. Bu macın, kendisi icin ilk derbi mac olacağına dikkat ceken Emre, ''Cok faklı bir heyecan oluyor bende. Takımıma alıştım ve uyum sağlamaya calışıyorum. Orada iyi mucadele edip, iyi oynayıp, Ali Sami Yen Stadı'na avantajlı olarak donmek istiyoruz'' derken, Fenerbahce derbisinin kendileri icin ayrı bir motivasyon olduğunu da vurguladı. Emre, Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun forması giyen Rigobert Song'un takıma donmesiyle kendisinin yedeğe duşebileceğinin hatırlatılması uzerine de ''Song geldiği zaman belki yedek kalabilirim, ama ben elimden geleni yapıp, formayı kapmaya calışacağım'' dedi. İMZA GUNU Sarı-kırmızılı takımın oyucuları Shabani Nonda ve Emre Gungor, Bakırkoy GS Store'da imza gunune katıldı. Galatasaray taraftarları, etkinlik başlamadan yaklaşık 1 saat onceden GS Store'un onunde kuyruk oluştururken, her iki futbolcuyla fotoğraf cektirmek ve onlardan imza alabilmek icin adeta birbirleriyle yarıştı. __________________