Transfer sezonunun bitmesine saatler kala bircok takım son dakika transferlerini gercekleştirirken, buyuk kuluplerin peşinde koştuğu Theo Walcott transfere yanaşmıyor. Liverpool, Blackburn, Manhcester City gibi takımların Arsenal’in genc yıldızını kiralık olarak oynatmak istediği oğrenilirken, Walcott’un Arsenal’den ayrılmak istemediği soyleniyor. Wenger’in bu sezon 14 macta forma şansı tanıdığı Walcott, bir turlu kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Bunun uzerine konuşan Wenger, oyuncunun bir kulube kiralık olarak gonderilmesinin her iki taraf icin de hayırlı olacağını yonetime soyledi. Wenger’in bu acıklamasına rağmen 18 yaşındaki oyuncu, transfer dedikodularının doğru olmadığını ve hicbir yere gitmeyeceğini acıkladı. Walcott şoyle konuştu: “Arsenal’de antrenmana cıktığım her gun, dunyanın en iyi oyuncularıyla calışma fırsatı buluyorum. Bu oyuncularla beraber oynayarak kendimi geliştireceğimi duşunuyorum. Benimle ilgilenen takımlara saygım sonsuz, ancak Arsenal’i bırakmak istemiyorum. Bu nedenle her gun daha cok calışıyorum ve olabildiğince kadroyu zorlamak istiyorum.” __________________