C.Ronaldo: Kararımı vermedim
Futbol0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- C.Ronaldo: Kararımı vermedim
-
15-10-2019, 11:00:32Kayıtlı Üyeİngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United forması giyen yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, onumuzdeki sezon kalıp kalmayacağını bilmediğini soyledi. ROMA - Daha uc gun once, kulubunu bırakmayı duşunmediğini soyleyen ve, ''Manchester United benim evim'' diyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, bu defa gelecek yıl aynı takımda kalıp kalmayacağı konusunda kararsız olduğunu belirtti. Avrupa Şampiyonlar Ligi final macında Barcelona'ya 2-0 yenilen Manchester United'ın forvet oyuncusu Ronaldo, hafta başındakinden farklı bir acıklama yaptı. FIFA'nın internet sitesinde Pazar gunu yer alan acıklamasında, ''Manchester United benim evim, kalbim burada atıyor. Oynamak istediğim yer de burası'' ifadelerini kullanan Ronaldo, dunku macın ardından ise, ''Gelecek yıl Old Trafford'ta oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum'' ifadelerini kullandı. Ronaldo, FIFA'nın yayın organındaki acıklamasını, son gunlerde İngiltere ve İspanya medyasında, Real Madrid'e gideceğine ilişkin yer alan haberlere ithafen yapmıştı. NTV Spor ve Ajanslar Guncelleme: 16:08 TSİ 28 Mayıs. 2009 Perşembe __________________