Parma'da forma giyen yaşayan efsane Hernan Crespo, vatandaşı Gonzalo Higuain hakkında demec verdi. 36 yaşındaki Arjantinli tecrubeli golcu Hernan Crespo vatandaşı Gozalo Higuain hakkında acıklamalarda bulundu. 2007 yılında Arjantin Milli Takımı'nı bırakan Crespo Ole'ye verdiği demecte, "Higuan'in tarzı bana cok benziyor. Onu izlerken hep kendimi goruyorum. Milli takımda efsane olabilmesi icin kendisini daha cok geliştirmesi gerekiyor. Guney Afrika'da duzenlenen son Dunya Kupası'nda da 4 gol atarak harika bir performans sergiledi. Kendisinin başarısı icin bu performansını surekli hale getirmesi gerekir" ifadelerini kullandı. Milli takımın genel goruntusu hakkında ise Crespo, "Higuain'in cevresinde Messi gibi cok yetenekli oyuncular bulunuyor. İlerleyen zamanlarda daha da uyumlu bir şekilde oynayacaklarını duşunuyorum. Higuain'in, Arjantin Milli Takımı'nın geleceği acısından ilerleyen surecte daha cok katkı yapacağını ve takım arkadaşlarıyla daha uyumlu bir şekilde oynaycağını duşunuyorum" ifadeleriyle sozlerini tamamladı. Arjantin Milli Takımı'nda 64 macta 35 gol atan Crespo, Gabriel Batistuta'dan sonraki en golcu futbolcusu konumunda bulunuyor. Goal
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Hernan Crespo: "Higuain benim halefim" [ST]