Ankara'ya deplasman macına giden Zonguldaksporlu futbolcular, Zonguldak'ın Devrek ilcesinde otobusle seyir halindeyken otomobilin dereye devrildiği kazaya rastlamaları uzerine sıkışan yaralıları aractan cıkardı. 1 kişinin olduğu, 3 kişinin yaralandığı kazadaki kurtarma calışmalarını futbolcular cep telefonlarıyla goruntuledi. Cemal Yardım yonetimindeki 67 ES 984 plakalı otomobil, Devrek-Bolu'nun Mengen ilcesi karayolunda yaklaşık 10 metrelik ucurumdan dereye devrildi. Bolgesel Amator Lig takımlarından Zonguldakspor kafilesi, deplasman macı icin Ankara'ya seyir halindeyken kazayı gormeleri uzerine kazazedelere yardım etmek amacıyla otobusten indiler. Kendi cabasıyla ters donen aractan yaralı cıkan surucu Yardım'dan otomobilde 3 kişinin sıkıştığını oğrenen futbolcular ve teknik heyet, ucurumdan inerek otomobildeki Nihal Yurtbay ve Mahir Yardım'ı kurtardı. Dik yamacta buldukları uzun ağac dallarının yardımıyla yaralıları yola cıkaran futbolcular, aracta sıkışan Rakibe Yardım'ı (82) da kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin yardımıyla cıkarmayı başardı. Yaralılar, Zonguldak Ataturk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Rakibe Yardım, sevk edildiği Zonguldak Karaelmas Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesinde yaşamını yitirdi. Kurtarma calışmalarını cep telefonuyla goruntuleyen futbolcular daha sonra Ankara'ya hareket ettiler. Kaynak : www.ntvspor.net __________________