Ramos Milan İddialarını Yalanladı!
Futbol0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ramos Milan İddialarını Yalanladı!
-
15-10-2019, 10:40:07Kayıtlı ÜyeRamos Milan iddialarını yalanladı! Real Madrid'in 21 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Sergio Ramos Milan'la goruştuğu ve Ocak Ara Transfer Donemi'nde İtalyan Devi'ne transfer olacağı haberlerinin tamamen asılsız olduğunu dile getirdi. Eski Milan Teknik Direktoru Arrigo Sacchi tarafından Paolo Maldini'ye benzetilen Real Madridli Sergio Ramos yapılan bu kıyastan gurur duyduğunu ancak takımından ayrılmak gibi bir planı olmadığını ifade etti. 21 yaşındaki başarılı oyuncu Bernabeu Devi'nde şimdiden 77 maca cıkmış durumda. "Boyle bir kıyaslama yapılmış olması beni cok gururlandırmış olsa da Paolo'nun (Maldini) ulaştığı noktaya varabilmek icin gecmem gereken cok yol olduğuna inanıyorum." 2013 yılına kadar takımıyla sozleşmesi bulunan başarılı savunmacı icin Milan arzusunu acıkca dile getiriyor. Ramos bu konuyla ilgili olarak da "Benim icin Milan'da oynamak cok zor olurdu. Daha doğrusu buradan ayrılmak cok zor olurdu. Madrid'te cok mutluyum ve boylesine buyuk bir kulupten ayrılmak icin bir sebep goremiyorum" dedi. İspanyol Marca Gazetesi ise Real Madrid'in hedefinde olan Kaka transferi icin Sergio Ramos'un ideal bir koz olabileceği iddiasında... __________________