Interli ortasaha oyuncusu Cesar Aparecido Rodrigues, Adriano’nun durumu hakkında fikirlerini acıklayarak, bu futbolcunun, sorunlarını ancak kendisinin cozebileceğine inandığını soyledi. Adriano’nun zor durumda olduğunu ifade eden 33 yaşındaki kanat oyuncusu "Bu durumu yalnız kendisi değiştirebilir. Kendi başına daha fazlasını yapmalı o da bunun farkında. Guclenmeli ve daha fazla motive olmalı. Ben de başarılıyım fakat kendimi onun gibi goremiyorum. O adeta imparator gibiydi" şeklinde konuştu. Brezilyalı oyuncu, Adriano’nun daha iyi oynamaktan başka şansı olmadığını da ekleyerek, "Bu tip sorunları ancak işine konsantre olarak ve iyi calışarak aşabilir. Ben boyle yaptım ve gecen ay elimdeki herşeyi ortaya koydum. İyi oynamak ya da oynamak: başka bir alternatif yok. Benim de kariyerim sorgulandı ve benim o durumumda bence bu haksızlıktı. Her şeyimi verdim ve en kucuk şansı bile değerlendirdim. Adriano’nun yapması gereken de bu. Bu zor bir durum ve hickimse bu durumda olmayı istemez" diyerek Adriano’nun sorunları aşması icin gereken yol haritasını da cizmiş oldu. __________________