Tottenham’ın yeni teknik direktoru Juande Ramos, takımıyla Uefa kupasında kritik bir deplasman galibiyeti almış olsa da, daha yapılacak cok işleri olduğunu soyledi. Robbie Keane ve Dimitar Berbatov’un golleriyle Hapoel Tel-Aviv’i İsrail’de 2-0 yenen Spurs’u hocası daha cok calışmaları gerektiğini soyledi. Kulupte mutlu olmadığı soylenen Bulgar golcu Berbatov’un gol atmasını konuşmak istemeyen Ramos, daha cok takıma oyununa eğilmeleri gerektiğini acıkladı. Ramos şunları soyledi: "Benim icin onemli olan bireysel başarılar değil, daha cok takım olarak oynayabilmektir. Aslında iyi oynamadık ancak iki golden sonra rahatladım ve Pazar gunku macı duşunmeye başladım. Bir kac pozisyon bulduk ve bunları iyi değerlendirerek macı ilk yarıda bitirdik. Kazandığımız icin mutluyuz ancak daha da onemlisi gol yemedik. Oyuncularımın pozisyonları değerlendirmesi guzeldi. Daha iyi oynayıp , daha cok gol atmaya calışmalıydık. Ne var ki oyuncularımın hırslı olmalarını beğendim. İlk macı kaybettiğimiz icin bu macı kazanmamı cok onemliydi. Cok iyi oynamasak da performanstan memnunum. Ben bir yandan Wigan macını duşunuyordum. Takımın kendine olan guvenini gorunce Pazar gunku mac icin olumlu duşunmeye başladım." __________________