29 yaşındaki İngiliz yıldız, Andy Carroll'ın oyun tarzının Didier Drogba'nınkine benzediğini soyledi. Liverpool'un yetenekli orta saha oyuncusu Joe Cole, takımın şimdiye kadar transfer ettiği en pahalı futbolcu olan Andy Carroll'ın kendisine Didier Drogba'yı anımsattığını soyledi. [IMG]http://img851.**************/img851/714/joecole.jpg[/IMG] Manchester United macında sonradan oyuna girerek kırmızı formayı sırtına geciren Carroll, deplasmanda 1-0 kaybedilen Braga macında da yarım saatten fazla oynamıştı. Liverpool'un kendisinden buyuk şeyler beklediği yetenekli futbolcu hakkında Cole "O genc bir oyuncu ama bana Didier Drogba'nın gencliğini hatırlatıyor. İkisiyle de oynadım, bence Carroll o tarz bir forvet oyuncusu olmak icin gereken tum ozelliklere sahip." şeklinde konuştu. Liverpool'un kendisinden cok şey beklediği bir başka oyuncu olan Cole kendi performansı hakkında ise "Gunden gune daha iyi oluyorum. Futbolumdan zevk alıyorum ve idmana yuzumde tebessumle katılmaktan dolayı mutluyum. Takımdaki yerimi bulmaya, olmam gereken yerde olmaya calışıyorum." ifadelerini kullandı. Goal
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Joe Cole: "Carroll bizim Drogba'mız"