Paulo Henrique Ganso, Inter teknik direktoru Leonardo'dan tavsiye istediğini, ama Santos'la sozleşme goruşmeleri suruncemede kalınca temkinli davrandığını acıkladı. 21 yaşındaki oyuncunun ismi Inter'in yanı sıra Milan, Lyon ve Chelsea ile anılıyordu. Gorunuşe gore mavi siyahlılar Ganso ile akıcı bir diyalog yolu acmayı başarmış. Sportv'ye konuan Ganso, "Her zaman konuşuyoruz. Onunla iletişimde olmak cok iyi bir şey. Bana cok iyi tavsiyeler verdi," dedi. Mevcut sozleşmesi sona ermek uzere olan Ganso, sozleşmesini bir yıl uzatma yonundeki goruşmelerin bitmesi nedeniyle kararsız gibi gorunuyor: "Bu durum beni biraz uzuyor. Cunku Satos'un iki kupa kazanmasına (Paulista ve Brezilya Kupası) yardım ettim ve futboldan uzun sure yarı kaldım. Ama bu tur şeyler futbolun bir parcası,"şeklinde konuştu. Brezilyalı futbolcu, "Uzgunum. Kızgınım cunku cok uzun surdu. Bence sozleşme şimdiye kadar yenilenebilirdi. Ama duygularım ne olursa olsun, Santos'la devam eden bir sozleşmem var ve elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim," diyerek sozlerini tamamladı. Goal
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ganso: "Leonardo ile goruşuyorum"