Gecen hafta sonu yaşadığı Liverpool yenilgisi nedeniyle medyayı boykot eden Sir Alex Ferguson, o gunden bu yana ilk kez basın mensuplarının karşısın gecerek, zorlu bir haftayı geride bırakırken kendisi icin uzulduğunu acıkladı. İngiltere Futbol Federasyonu, hakem Martin Atkinson hakkındaki beyanatları nedeniyle İskoc teknik direktoru, ay başında United'ın Chelsea karşısında aldığı yenilgiden itibaren gecerli olmak uzere cezalandırdıktan sonra Ferguson basınla konuşmayı reddetmişti. Ferguson, Anfield'da alınan 3-1'lik yenilgiden sonra, Manchester United'ın kendi TV kanalına dahi demec vermemişti, ama bugun basının karşısına cıktı. Yetkililerle ateşli bir hafta yaşayan ve uygunsuz demecleri yuzunden UEFA'dan ceza alan Arsenal menajeri Arsene Wenger'e bir yakınlık hissedip hissetmediği sorulunca Ferguson konuyu kendine getirerek, "Ben kendime yakınlık duyuyorum, ben de kolay bir hafta gecirmedim," dedi. Onunde Federasyon Kupası ceyrek finali ve Şampiyonlar Ligi 2. tur macı bulunan Ferguson, zorlu haftayı geride bırakıp yoluna devam etmeye istekli. Ferguson, "Onumuze bakmak zorundayız. Buyuk fırsatlar yakaladık ve sezon bitinceye kadar cok zorlu mucadelelere girişeceğiz. Mart ayı muthiş geciyor. Oynadığımız her mac onemli. Carşamba gunu Marsilya'yla, sonraki hafta sonu ise ligde Bolton'la oynayacağız. Bu boyle devam edecek. Bu yuzden Mart ayına kadar turnuvalarda yola devam etmek cok onemli. Butun cephelerde kazanmayı umit ediyoruz," diyerek sozlerini noktaladı. Goal