Valbuena: Turkiye, Fransa macında iyi oynayacaktır
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Valbuena: Turkiye, Fransa macında iyi oynayacaktır
-
15-10-2019, 10:34:18Kayıtlı ÜyeValbuena: Turkiye, Fransa macında iyi oynayacaktır Fenerbahce'nin eski futbolcusu Valbuena, cumartesi gunu oynanacak olan Turkiye-Fransa macı oncesi değerlendirmelerde bulundu. A Milli Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H grubu ucuncu macında cumartesi gunu sahasında Fransa'yı konuk edecek. Fenerbahce'de biten sozleşmesinin ardından Olympiakos'a transfer olan Mathieu Valbuena, kritik karşılaşma oncesi TRT Spor'a konuştu. Fransa Milli Takımı'nı anlatan Valbuena, "Fransa Milli Takımı oyuncuları son yıllarda kendini cok geliştirdi. Benim donemimde yeni katılan gencler vardı, Pogba, Griezmann. Şu anda kendilerini cok geliştirdiler. Sonra katılan gencler oldu, Mbappe gibi. Cok genc, birbiri icin mucadele eden bir takım. Hocaları da kazanma kulturunden gelen bir teknik diektor. Zayıf yanlarını, defolarını bulmak zor. One hızlı cıkan bir takım, defansif olarak da başarılı. Cok iyi, genc oyunculardan kurulu, başarılı bir takım" ifadelerini kullandı. "TURKİYE İYİ OYNAYACAKTIR" Turkiye'nin Fransa karşısında iyi bir oyun ortaya koymasını beklediğini kaydeden Fransız oyuncu, "Buraya gelmeden once de Turkiye'nin maclarını izliyordum, tanıyorum. Fenerbahce'ye gelmeden once tanıdığım cok oyuncu vardı. EURO2016'da Nice'de İspanya ile oynadıkları macı izlemiştim. Beşiktaş'ın hocası geldi ve ondan sonra iyi sonuclar alan bir takım. İyi ama kendisini geliştirmesi gereken bir milli takım. Gencler katılıyor, yavaş yavaş daha iyi olacaktır. Fazla sayıda gol atan, one doğru oynayan bir takım oldu Turkiye. Fransa karşısında iyi oynayacaklardır, benim icin bu macı takip etmek keyifli olacak" dedi. Turkiye, 8 Haziran Cumartesi gunu 21:45'te Fransa ile karşı karşıya gelecek. KAYNAK: https://kralspor.ensonhaber.com/valb...019-06-06.html __________________