Halil Dervişoğlu: Korner haksız verildi ama yine de o topa vurdurmamalıydık Umit Milli Futbol Takımı oyuncularından Halil Dervişoğlu, Arnavutluk karşısında rakiplerinden iyi oynadıklarını soyleyerek, “Bu macı kesinlikle yenmeliydik. Son dakika golu yememeliyiz. Korner haksız verildi ama yine de o topa vurdurmamalıydık” dedi. Umit Milli Futbol Takımı, 2021 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki ikinci macında İstanbul’da karşılaştığı Arnavutluk ile 2-2 berabere kaldı. Mucadelenin ardından macta gol de atan milli futbolcu Halil Dervişoğlu basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Arnavutluk macı icin uzgun olduklarını soyleyen Halil, “Biz bugun daha iyi oynadık. Bu macı kesinlikle yenmeliydik. Son dakika golu hayatta yememeliyiz. Korner haksız verildi. Yine de o topa vurdurmamalıydık. Biz daha iyiydik. Golumu de attım. Bugun yenmeliydik, onemli olan oydu” diye konuştu. "11 GOL ATIP 8 ASİST YAPTIM" Hollanda ekibi Sparta Rotterdam’daki performansı hakkında da konuşan Dervişoğlu, “Bu sene her mac oynamadım ama coğu mac oynadım. O macları da iyi değerlendirdiğimi duşunuyorum. 11 gol attım, 8 asist yaptım. 1. Lige cıktık. İyi bir sezon gecirdim diyebilirim” şeklinde konuştu. "TURKİYE'DEN İLGİ OLUYOR" Turkiye’den transfer icin ilgi olduğunu acıklayan genc futbolcu, “O konulara ben fazla ilgilenmiyorum. Menajerlerim ilgileniyor. Oyle olmasaydı Umit Milli Takım’da oynamazdım. Bizlerden cok şey bekleniyor. Hepimiz A Milli Takım’a adım atmayı duşunuyoruz” ifadelerini kullandı. “İspanya’da, Premier Lig’de oynamak isterim” "İSPANYA'DA, PREMİER LİG'DE OYNAMAK İSTERİM" Super Ligi kucukluğunden beri takip ettiğini belirten Halil Dervişoğlu, “Her maca bakarız. Guzel bir lig. Seviyenin cok yukseldiğini duşunuyorum. Avrupa’da yuksek bir seviyede. İkisinde de oynamak cok guzel olur. Herkesin bir hayali var. Coğu kişi Real Madrid, Barcelona seviyelerine gelmek istiyor. O takımlarda oynamak isterim. İspanya’da, Premier Lig’de oynamak isterim” dedi. "TRABZONSPOR'UN İLGİSİNİ DUYDUM" Ailecek Trabzonlu olduklarını soyleyen Halil, “Trabzon’u cok seviyoruz. Ailecek takip ediyoruz. Trabzon’da oynamak gurur verici bir şey. Boyle şeyler zamanla oluyor. Hayırlısı ne ise o olsun. Transfer teklifi olduğu bilmiyorum ama ilgisi olduğu duydum (Trabzonspor)” değerlendirmesinde bulundu. KAYNAK: https://www.mynet.com/halil-dervisog...-202687-myspor __________________