Keane, madalyayı istemiyor
Futbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Keane, madalyayı istemiyor
-
15-10-2019, 10:31:32Kayıtlı ÜyeLiverpool'da gecirdiği başarısız donemin ardından Tottenham'a geri donen Robbie Keane, Liverpool'un şampiyon olması halinde hakedeceği madalyayı kabul etmeyeceğini veya kardeşine vereceğini dile getirdi. Robbie Keane bu szon Liverpool'un şampiyon olması halinde madalyasını kabul etmeyeceğini belirtti. Sezon ortasında kısa Liverpool macerasını noktalayıp Tottenham'a geri donen Keane, Liverpool'un şampiyon olması halindee şampiyonluk madalyasını almaya hak kazanacak. Ancak İrlandalı yıldız, Merseyside'da gecirdiği başarısız donemin ardından madalya almayı haketmediğini duşunuyor. Keane yaptığı acıklamada şunları soyledi: "Premier Lig Şampiyonluğu madalyası benim icin bir şey ifade etmiyor. Kardeşim bir Liverpool taraftarı. Buyuk ihtimalle şampiyonluk madalyasını ona veririm. Madalya, bir kadronun parcası olduğunuzda ve o kadroyla bir başarıya ulaştığınızda anlam kazanır." Onumuzdeki ay oynayacakları Carling Cup finalini hatırlatan Keane "Bu final karşılaşmasının anlamı benim icin cok daha buyuk. Cunku oynayamayacak olsam da ben bir Tottenham oyuncusuyum " diye konuştu. Goal __________________