Turk Milli Takımı yerine Almanya Milli Takımı'nda oynamayı secen Werder Bremen'in Turk asıllı futbolcusu Mesut Ozil, kendisi icin tercih yapmanın cok zor olduğunu soyledi.Werder Bremen'in Perşembe gunu oğleden sonra yaptığı antrenman sonrası DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan genc futbolcu, karar vermesinde ailesi ve arkadaşlarının da etkili olduğunu belirtti. Turkiye'yi cok sevdiğini ancak Almanya Milli Takım yetkililerinin kendisiyle daha cok ilgilendiğini ve değer verdiğini anlatan Ozil, "İnanın karar vermekte cok zorlandım. Gunlerce duşundum. Zaman zaman uykusuz kaldım. Ben Almanya genc takımında oynadım. U21 takımında forma giydim. Burada benim bir cevrem ve arkadaşım var. Uzun uzun duşundukten sonra Almanya Milli Takımı'nda oynamaya karar verdim. Karar verdikten ve acıkladıktan sonra rahatladım. Uzerimde buyuk bir baskı vardı. Bu sure icinde Alman Milli Takım yetkilileri benimle yakından ilgilendi. Turk Milli Takımı'ndan aynı ilgiyi ve yakınlığı gormedim. Şu an huzurluyum ve mutluyum" dedi. BENİM İCİN YENİ BİR DONEM BAŞLADI Almanya Milli Takım kampına davet edilmesinin kendisini cok mutlu ettiğini ifade ede Mesut Ozil, "Kararımı acıkladıktan sonra Almanya Milli Takımı kampına davet edildim. Cok mutlu oldum. Milli formayı giyecek olmam beni cok heyecanlandırdı. İnşallah başarılı olurum. Hedefim uzun yıllar Almanya Milli Takım formasını giymek. Benim icin yeni bir donem başladı" diye konuştu. sporx
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Mesut Ozil:Aynı yakınlığı goremedim