"Milan'da kalmak istiyorum" PDT®
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Milan'da kalmak istiyorum" PDT®
-
15-10-2019, 10:31:03Kayıtlı ÜyeUnlu İngiliz futbolcu David Beckham, gonlunun AC Milan´da kalmaktan yana olduğunu soyledi... Halen kiralık olarak AC Milan’da top koşturan İngiliz yıldız Los Angeles Galaxy’ye donmek istemediğini ilk kez acıkca belirterek, "Milan’da kalmak istiyorum. Bu konuda uzlaşı sağlamak artık Milan ve Los Angeles Galaxy’nin işidir. Umarım kulupler anlaşır" dedi. Beckham, AC Milan’ın Glasgow Rangers ile oynadığı dostluk macı sonrasında, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Burada son derece mutluyum. Son yıllarda hic bu denli mutlu olmamıştım. Dunya Kupası’nda oynama şansı elde etmek istiyorum. Milan’da kalırsam, şansımın daha yuksek olacağını duşunuyorum" diye konuştu. Beckham’ın transferine ilişkin iki kulup arasındaki ilk temasların da başladığı oğrenildi. İtalyan basınındaki haberlerde, Los Angeles Galaxy yetkililerinin, pazarlık masasına oturmak icin bugun Milano’ya gelmelerinin guclu bir olasılık olduğu da kaydedildi. "BECKHAM'I ALMA ARZUSUNDAYIZ"AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani de İngiliz yıldızı Kırmızı-siyahlı kulubun asli oyuncuları arasına dahil etme arzusunda olduklarını belirterek, "Beckham’ın avukatları Los Angeles Galaxy ile konuşuyorlar. Pazarlık etmeye niyetliyseler, biz buyuk bir memnuniyetle masaya oturmaya hazırız. Şu an icin ne iyimseriz, ne de kotumser. Biz, Beckham’ı alma arzusundayız. Bu sezon sonuna kadar kiralama suretiyle de olabilir, nihai olarak kadroya dahil etme suretiyle de olabilir. Beckham’ın gitmek durumunda kalması, başta ben olmak uzere herkesi uzecektir" dedi. Galliani, "Ama şu an itibarıyla pazarlıklar henuz başlamış değil. Henuz bir teklif de sunmuş değiliz" diye konuştu. İtalyan spor gazeteleri, oyuncunun da tercihini kırmızı-siyahlılardan yana koymasının ardından, AC Milan’ın Los Angeles Galaxy ile transfer pazarlığını makul bir cozumle sonuclandırmayı hedeflediğine dikkati cekiyor. kaynak=fanatik.com __________________