Arsenal Menajeri Arsene Wenger, dun duzenlediği basın toplantısında, futbolun kendi hayatındaki yeri uzerine konuştu. Her zaman calışılacak bir iş Wenger verdiği demecte “Dinlenmeye ihtiyacım yok. Ben bir maraton koşucusuyum. Her zaman meşgulum. Her zaman, futbol oynamasak da yapılacak bir iş vardır” diyerek futbolun her zaman yaşanması gereken bir olgu olduğunu vurguladı. Tatillerin kendisi icin faydasız olduğunu da belirten Wenger “Şunu soylemeliyim ki tatiller bana hic yaramıyor. Tatil donemleri de transfer operasyonu olduğu icin yine futbol vardır. Telefonumla plaja gidip oyuncularla orada goruşebilirim, ne de olsa onlar da orada oluyorlar” diyerek kucuk de olsa bir dokundurmada bulundu. İş hayatındaki gerginlik Fransız teknik adam ilginc bir yorum yaparak “Hic kimse uzerimdeki stresi olcecek bir makina yapmadı. Dolayısıyla başkasına gore ne kadar stres yaşadığımı karşılaştıramam. Bircok insan cok fazla baskı altında olduğumu soyluyor ve bunu yaşamak gercekten kotu ama bunu olcup başkalarıyla karşılaştıramıyorsunuz. Formumu koruyorum, spor salonuna gidiyorum ve koşuyorum. Fakat bence eğer sporun icindeyseniz sporun icindesinizdir” dedi. __________________