Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ın gecen seneye gore daha arzulu olduğunu ve hucum hattı sayesinde kupaya uzanacağını belirtti. Son 2 ayda yalnızca Arsenal’e puan kaptıran Kırmızı Şeytanlar, ustune ustluk son 6 maclarında 22 gol attı. Cristiano Ronaldo bu sene Şampiyonlar Ligi’ne uzanacaklarına inanıyor. İngiliz The Sun gazetesine konuşan Portekizli superstar, “United’ın her sene bu kupada şampiyonluk iddiası vardır. Gecen sene yarı finalde Milan’a elenmiştik. O mac hepimiz icin hayal kırıklığı oldu. bu kadar yaklaşmışken kupaya uzanamamak bizi daha azimli hale getirdi. Kesinlikle şampiyon olacak guce sahibiz,” dedi. Sozlerine devam eden yıldız futbolcu, “İleri ucta cok iyiyiz. Wayne Rooney ve Carlos Tevez’in uyumunu goruyorsunuz. Ben de kendimi cok formda hissediyorum, daha da cok gol atmak istiyorum. Takımımız o kadar guclu ki Arsenal macından 5 oyuncu Dinamo Kiev macımızda oynamasa da farklı kazandık. Daha Şampiyonlar Ligi elemelerinde iki macımız daha olmasına rağmen 12 puanla gruptan cıkmayı garantilemek mutluluk verici,” dedi __________________