Koeman disiplin istiyor
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Koeman disiplin istiyor
-
15-10-2019, 10:29:30Kayıtlı ÜyeRonald Koeman oyuncularıyla yaptığı goruşmede, saha icinde ve dışında daha disiplinli olmaları gerektiğini belirtti. PSV Eindhoven'dan Valencia'ya transfer olmasının ardından ilk Şampiyonlar Ligi macında ic sahada Rosenborg'a boyun eğer Ronald Koeman, kotu gidişi durdurmak icin onlemler almaya başlıyor. Bir basın toplantısı duzenleyerek takımın gidişatını değerlendiren Hollandalı teknik adam, "Saha icinde ve dışında disipline ihtiyacımız var. Rosenborg macında ilk gole kadar her şey cok iyiydi; fakat daha sonra hic de hoşuma gitmeyen şeyler gordum. Takım kaptanlarıyla konuştum ve neler yapılması gerektiğini anlatmalarını istedim" dedi. Takımda bazı kurallar olması gerektiğine değinen ciceği burnunda Valencia Teknik Direktoru, "Hiyerarşilerde kullanılan bu kurallar takımda da gecerli olmalı. Tecrubeli oyuncular on plana cıkarak takıma onderlik etmeli. Bilmeliler ki teknik direktorleri de her zaman onların arkalarında olacak. Şimdi işleri duzeltmek icin butun takımın yardımına ihtiyacım var. Bu aynı zamanda psikolojik bir şey. Rosenborg macının devre arasında oyuncuların olanlardan etkilendiğini gordum" diyerek takım kaptanları olan Albelda, Baraja ve Angulo’ya acık bir mesaj gonderdi. Valencia La Liga’da liderin 4 puan gerisinde ve bu akşam Real Murcia ile karşılaşacak. Fakat Valencia, Şampiyonlar Ligi’nde bir ust tura cıkmak icin Schalke ve Chelsea maclarını mutlaka kazanmalı. __________________