Diarra’dan şampiyonluk yorumu
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Diarra’dan şampiyonluk yorumu
-
15-10-2019, 10:29:13Kayıtlı ÜyeLa Liga ve Şampiyonlar Ligi C grupta lider durumda bulunan Real Madrid’de Diarra şampiyonluk şansları hakkında konuştu. Radyo Marca’ya konuşan Diarra, "Ligde şampiyon olacağımıza inanıyorum. Şampiyonlar Ligi de onemli. Ligde şampiyonluğu yakalamak guzel bir duygu. Tabi Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olursak bu sevincimizi artırır."dedi. Real Madrid’e transferi hakkında da konuşan orta saha oyuncusu, "Gecen sene zorlandım ama taraftarların beni sevdiğini biliyorum. Real Madrid’de oynamayı her zaman istemişimdir. Redondo, Hierro, Roberto Carlos, Mijatovic ve Suker gibi oyuncular benim idolumdu. Koyu bir Real Madrid hayranıyım.” dedi. Vitesse Arnhem formasıyla gecirdiği yıllara da değinen Diarra, "Orada cok şey oğrendim ama hava şartları cok kotuydu. Bir gun pencereyi acınca akar yağdığını gordum. Antrenman iptal edilir sanmıştım. Ronald Koeman’dan cok şey oğrendim. Kendime guvenmemi sağladı. Antrenmanlardan sonra ne yiyeceğime kadar her konuda yardımcı oldu.” şeklinde konuştu. __________________