İngiltere Millî Takımı’na yeni bir orta saha oyuncusu
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- İngiltere Millî Takımı’na yeni bir orta saha oyuncusu
-
15-10-2019, 10:29:07Kayıtlı ÜyeNewcastle United orta saha oyuncusu Joey Barton, milli takımda onun mevkiinde kendisine rakip olabilecek birkac oyuncu cıkabileceğini soyledi. Şubat’ta İspanya’ya karşı ilk defa millî formayı giyen Barton’ın kendini gostermesi icin verilen 12 dakika doğal olarak yetmemişti. Sakatlıklar ve disiplin sorunları nedeniyle gercek performansını gosteremeyen futbolcu, gene de İngiltere’nin en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu iddaa etti. Barton, “Benim kadar vatansever bir futbolcu zor bulursunuz. İngiltere icin her zaman her şartta oynarım. Eğer gercek Barton’ı gosterebilirsem kimse benden formayı alamaz. Euro 2008 kadrosunda mutlaka olmak istiyorum. Steve Gerrard, Gareth Barry ve Frank Lampard dışında benimle rekabet edecek futbolcu olduğunu da sanmıyorum. Sadece şans verilmeye ihtiyacım var,” diye konuştu. Gareth Barry’nin Frank Lampard’ı bile ilk 11 yuzu gostermeyecek performansı gostermesi, Steven Gerrard, Owen Hargreaves ve Michael Carrick’in formasının banko olduğu duşunulurse, Barton’un işi zor gorunuyor. __________________