Los Galacticos'un muhteşem bir kulup olduğunu acıkca dile getiren Alman futbolcu, yine de Bayern'de oynamaktan vazgececeğe benzemiyor. Bayern Munih'in başarılı orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger, Real Madrid'te oynamanın her oyuncunun hayalini susleyeceğini dile getirirken, Allianz Arena'da oynamaktan memnun olduğunun da altını cizdi. [IMG]http://img864.**************/img864/2267/sweins.jpg[/IMG]
Dunyanın en iyi orta saha oyuncuları arasında gosterilen Alman futbolcu, daha once İspanyol ekibinin transfer listesinde yer almıştı.
Bayern'de forma giymesine rağmen Real Madrid'ten ovguyle soz eden Schweinsteiger, Sport1 mikrofonlarına yaptığı acıklamlarda, "Real Madrid hakkında cok iyimser duşuncelere sahibim. Mesut Ozil ve Sami Khedira'nın orada oynuyor oluşlarından dolayı onlar adına cok mutluyum." dedi.
Eflatun beyazlıların Portekizli teknik direktoru Jose Mourinho'ya da ovguler yağdıran Alman futbolcu, "Mourinho'nun ne kadar iyi bir teknik direktor olduğunu her zaman soylerim." ifadelerini kullandı.
İspanyol ekibine olası transferi hakkında da yorum yapmaktan kacınmayan Schweinsteiger, "Eğer Real beni almak istiyorsa, onlar icin tuzlu kacarım. Zaten ben Bayern'in bana cok daha uygun olduğunu duşunuyorum ve burada cok mutluyum." şeklinde konuştu.
Goal
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Schweinsteiger: "Real'e tuzlu gelirim"