Genoa başkanı, Boateng'i Milan'a kolay vermeyeceklerini acıkca belirtti. Genoa'dan bu sezon kiralık olarak Milan'a giden Kevin-Prince Boateng, gosterdiği performansla dikkatleri cekmeyi başardı. Ganalı oyuncunun bu performansını sevinerek takip eden Genoa yonetimi ise, Boateng'i Milan'a kolay kolay kaptırmak niyetinde değil. [IMG]http://img220.**************/img220/171/boateng.jpg[/IMG]
Bu konuyla ilgili olarak La Gazetta dello Sport'a demeclerde bulunan Genoa Başkanı Enrico Preziosi, "Mayıs ayında ne olacağını ben de bilmiyorum. Adriano Galliani benim ne kadar ince eleyip sık dokuduğumu bilir. Gerci onun da eli sıkıdır. Boateng icin sıkı bir pazarlık yapacağız gibi gozukuyor. Onların verdiği 'mantıklı' teklifler cercevesinde uzlaşma sağlayabiliriz. Sonucta kulubun menfaatleri benim icin ilk planda" şeklinde konuştu. Hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde Milan'ın Tottenham'a elendiği karşılaşmada aldığı darbeyle sakatlanan Boateng, bu hafta Bari karşısında forma giyemeyecek. Goal __________________
Preziosi: "Boateng icin sıkı bir pazarlığa hazırız"
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Preziosi: "Boateng icin sıkı bir pazarlığa hazırız"