Hollandalı orta saha oyuncusu, Dunya Kupası finalinde ABD'nin en buyuk yıldızını durduracaklarından emin. Hollanda Kadın Milli Futbol Takımı'nın orta saha oyuncusu Danielle van de Donk, Dunya Kupası finalinde ABD'yi şoka uğratabileceklerini duşunuyor. Yarı finalde karşılaştığı İsvec'i uzatmalara giden macta 1-0 yenerek deviren ve finale yukselen Hollanda, turnuvanın favorisi Amerika Birleşik Devletleri karşısında şampiyonluk mucadelesi verecek. İngiltere'yi 2-1 yenerek finale adını yazdıran son şampiyon ABD'nin en onemli kozu olan Alex Morgan, attığı golden sonra cay icme jesti yapmış ve bazı İngiliz taraftarları kızdırmıştı. Van de Donk, Morgan'ın kendilerine karşı spesifik bir gol sevinci planlayıp planlamadığıyla ilgili bir soruya carpıcı bir yanıt verdi: "Bize gol atabileceğini duşunmuyorum." Van de Donk, favori olmamalarının kendileri lehine bir durum olduğunu ifade ederken "Favori olmamak başınıza gelebilecek en iyi şey. Ben hayatım boyunca bu konumda oldum. Onlar muhtemelen bizim cok da iyi bir takım olmadığımızı duşunuyorlar. Bence bu bizim lehimize. Eğer bizi hafif alırlarsa onlara ne kadar hatalı olduklarını gosteririz." şeklinde konuştu. Kadınlar Dunya Kupası final musabakası 7 Temmuz Pazar gunu TSİ 18:00'de başlayacak. Goal.com __________________