Beşiktaşlı Derya Arhan, İspanya ikinci ligine transfer oldu
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Beşiktaşlı Derya Arhan, İspanya ikinci ligine transfer oldu
-
15-10-2019, 10:17:56Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Derya Arhan, İspanya ikinci ligi ekiplerinden Liberbank Santa Teresa Badajoz'a transfer oldu. Turkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde gectiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ın 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Derya Arhan, İspanya ikinci ligi ekiplerinden Liberbank Santa Teresa Badajoz'a transfer oldu. İspanyol kulubu, genc futbolcuyu kadrosuna kattığını resmi internet sitesinden yaptığı acıklamayla duyurdu. Gectiğimiz sezonun başında Karadeniz Ereğli Belediyespor'dan Siyah Beyazlılar'ın yolunu tutan Arhan, imza toreninin ardından yaptığı acıklamada "Transferim nedeniyle cok heyecanlıyım. Bu, yurt dışındaki ilk deneyimim olacak. Burada başarılar kazanmak ve takıma katkıda bulunmak istiyorum." ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ta yaşadığı şampiyonluğun onemine de vurgu yapan yıldız isim, "Gectiğimiz sezon benim icin cok farklıydı. Prestijli bir kuluple şampiyonluk sevinci yaşadım. Bu vesileyle hem Beşiktaş'a hem de bir onceki kulubum Karadeniz Ereğli Belediyespor'a cok teşekkur ediyorum. Onlara cok şey borcluyum." şeklinde konuştu. Gunluk Gazeteler. __________________