Kaka forvet hattından şikÂyetci
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kaka forvet hattından şikÂyetci
-
15-10-2019, 10:13:57Kayıtlı ÜyeMilan'ın yıldızı Kaka, 1-0 galip geldikleri Reggina macından sonra yaptığı acıklamada, ileri ucta daha dikkatli olmaları gerektiğini soyledi. Milan dun oynanan macta Alberto Gilardino'nun ilk yarıda attığı golle Riggina'yı 1-0 mağlup etti. Mac boyunca bircok fırsattan yararlanamayan Milan'da, Ricardo Kaka ozellikle forvet hattından dert yandı. Milan TV'ye konuşan Kaka "Bu gece bircok pozisyon yakaladık.Macı koparabilirdik. Ancak bir turlu gol atamadık. Ozellikle forvet hattımızı geliştirmemiz gerekiyor. Mac boyunca markaj altında kaldım. Kendi adamımı ekarte edip takım arkadaşlarım icin yer acmaya calıştım. Reggina deplasmanı bizim icin her zaman guzel geciyor cunku cok sıcak karşılanıyoruz" dedi. Defans oyuncusu Massimo Oddo galibiyetin onemli olduğunu vurguladı: “Mac bizim icin cok onemliydi. Galip gelmek zorundaydık. Ligde ust sıralara tırmanmak istiyoruz. Diğer maclara oranla daha organize olduk ve sonuca ulaştık. Kişisel olarak memnunum, cunku ben bir defans oyuncusuyum ve gol atmak forvet hattının sorumluluğunda.” __________________