Fenerbahce'de istenmeyen adam ilan edilerek Paris Saint Germain takımına kiralanan Mateja Kezman, Fransa'da da istenmeyen adam konumunda.Fransız takımıyla yolları ayırmak uzere olan Paul Le Guen, L'Equipe gazetesine Kezman ve Makelele ile ilgili ilginc acıklamalarda bulundu. Le Guen, "Kezman'ın takıma transfer konusunu hic konuşmadık. Alain Roche beni İstanbul'dan aradı ve transferden bahsetti. İstemediğim halde Kezman takımıma dahil edildi. Bu şekilde transfere sonuna kadar karşıyım ben" dedi. Transferi gercekleştiren Rocher'i de eleştiren Le Guen, yanlış adımlar atmasının kendisini de zor duruma soktuğunu ifade etti. Makelele ile de sorunlar yaşandığını soyleyen tecrubeli teknik adam, 35 yaşında bir futbolcuyla 4 senelik mukavele yapılmasının mantıksız olduğunu sozlerine ekledi. Le Guen, "Herkesin takımında gormek istediği bir oyuncu; fakat 35 yaşında. İstemediğim yonunde dedikodular da yapıldı. Ben takıma katılmasına karşı değildim; sadece yaşlı bir oyuncuya 4 senelik mukavele yapılmaz" dedi. Tecrubeli hocanın Galatasaray ile temasta olduğu da gundemi meşgul etmeye devam ediyor. Kaynak : Sporx.com dış haberler