Tugay, yeni takımını acıkladı
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Tugay, yeni takımını acıkladı
-
15-10-2019, 10:13:10Kayıtlı ÜyeTugay, yeni takımını acıkladı Blackburn Rovers forması altında futbola veda eden Tugay Kerimoğlu, yaşantısına İngiltere'de devam edeceğini ve bir klubun altyapısında antrenorluk yapacağını soyledi. Galatasaray formasıyla 13 yıl mucadele eden, ardından Glasgow Rangers'a transfer olan ve son olarak Blackburn Rovers'ta futbola veda eden Tugay Kerimoğlu, NTV'de yayınlanan Futbol Aktuel programına konuk oldu. İngiltere'deki futbol kariyerinden, geleceğine kadar bircok konuda acıklamalarda bulunan Tugay Kerimoğlu, yaşantısına bundan sonra da İngiltere'de devam edeceğini ve Manchester City Kulubu'nun altyapısında antrenorluk yapacağını soyledi. Hedeflediği şeylere her zaman ulaştığını ifade eden Tugay, "Bundan sonraki hedefim, profosyonel insanlarla İngiltere'de altyapıda calışmak. Manchester City ile anlaşma yaptım ve burada antrenor olarak calışacağım. Manchester City benim tecrubeme guvenerek benimle anlaşma yaptı. Ara vermeden başlamam gerekiyor, cunku unutulabilirsiniz. Orada calışacak olmak, benim icin cok buyuk bir adım oldu. Kendimi ne zaman guclu hissedersem teknik direktorluğe o zaman başlayacağım" dedi. __________________