Sinan Kaloğlu, Turkiye'ye donuyor! PDT®
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sinan Kaloğlu, Turkiye'ye donuyor! PDT®
-
15-10-2019, 10:12:43Kayıtlı ÜyeAlmanya'nın Bochum Kulubu'nde forma giyen Sinan Koloğlu, 3 yıl once trafik kazasında olen Bolusporlu arkadaşı Fatih Turan'ın anısına duzenlenen macta oynadı. Sinan Koloğlu, Super Lig'in ilk altı sırasında bulunan 2 takımdan teklif aldığını belirterek, "Kulubumle anlaşan takımın formasını giyebilirim" dedi. Boluspor'un alt yapısından yetişen Sinan Koloğlu, 3 yıl once trafik kazasında olen arkadaşı Fatih Turan'ın anısına duzenlenen mac icin Almanya'dan, Bolu'ya geldi. Boluspor ve amator takımlarda forma giyen Fatih Turan'ın olumunun ardından 3 yıldır duzenlenen maca takım arkadaşları katılırken, dun Karacayır Stadı'nda oynanan macta Sinan Koloğlu da her yıl olduğu gibi forma giydi. Fatih Turan ile cok iyi arkadaş olduklarını belirten Sinan Koloğlu, "Boluspor'un alt yapısında birlikte yetiştiğimiz Fatih'i unutturmamak icin, arkadaşlarımızla birlikte her yıl onun anısına mac yapıyoruz" dedi. Bochum'da 15 macta 3 gol atmasına rağman yeterli forma şansı bulamadığını soyleyen Sinan Koloğlu, "Turkiye'yi, ailemi ve arkadaşlarımı cok ozledim. Turkiye liginin ilk altı sırasında yer alan 2 takımdan cok iyi teklif aldım. Ancak, Bochum'la daha 2 yıllık kontratım olduğu icin kulubumle anlaşan takımın formasını giyebilirim" diye konuştu. mynetspor __________________